Fa escassos minuts s’ha produït un accident entre un motorista i un cotxe en l’encreuament entre la Ronda de la Constitució i el carrer Luis Vidal, just al costat del Camp de Marín, segons ha pogut saber La Teua Ràdio.

Tot apunta a que un home que conduïa el turisme circulava per la Ronda de la Constitució cap a amunt i a l’altura de l’encreuament ha senyalitzat amb l’intermitent la seua intenció de girar cap a l’esquerra pel carrer Luis Vidal.

Just en aquest precís moment, dos motoristes els quals, segons testimonis dels fets, anaven fent carrera, han adelantat el cotxe, invadint la línia continua, per l’esquerra just quan el cotxe anava a girar i el seu conductor no ha vist al motorista. Per tant, el turisme ha colpetjat als motoristes “contra la senyal de Mercat i la pared de la casa d’enfront”.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat, ràpidament, agents de la Policia Local de Monòver i pels moments sembla que no hi ha ferits de consideració, ja que el motorista “ha pogut alçar-se pel seu propi peu”. No obstant això, també ha acudit l’ambulància.