La Teua Ràdio ha pogut saber que al voltant de les 15.43 hores s s’ha produït un accident en l’autovia A-31 a l’altura del Castell de la Mola de Novelda cap a Elda i Petrer.

El sinistre, entre un camió i una furgoneta, ha provocat que estiguen els dos carrils tallats, en aquests moments. La cua provocada per l’incident va des d’abans del Rebentó fins a Petrer baixant cap a Alacant, per la qual cosa des de la DGT demanen que circulen amb precaució ja que existeix una gran retenció des del quilòmetre 211.5 fins al 209.0. Les condicions de circulació són difícils, segons la Direcció General de Trànsit.

Els usuaris de la via han demanat en reiterades ocasions que es reforme aquesta autovia, degut a la gran densitat de trànsit, i sol ser un punt concret, des de Novelda fins a Petrer, que registra sovint molts accidents i, aquest accident resulta una prova evident de com és de conflictiu aquest tram.

Tot apunta a que el camió ha perdut el control i ha colpetjat a la furgoneta, la qual es troba amb molts desperfectes., segons testimonis d’aquest accident.