Una xiqueta d’entre dos i tres anys ha entrat en parada cardiorespiratòria aquesta vesprada mentre jugava als Camps de Futbol Santa Bàrbara de Monòver.

Segons han informat testimonis dels fets a La Teua Ràdio, la xiqueta no estava en l’entrenament. Es trobava menjant i corrents quan, de sobte ha caigut al terra colpetjant-se al cap.

Malgrat el gran ensurt i la gravetat dels fets, la parada cardiorespiratòria ha segut molt breu. S’ha reanimat ràpidament i ha començat a plorar.

Cal destacar la ràpida reacció d’una pediatra que es trobava en la zona, la qual li ha practicat la reanimació cardiopulmonar tan ràpid que ha aconseguit recuperar-la en molt poc de temps.

Segons ha pogut saber La Teua Ràdio tot apunta a que s’ha produït a causa d’un ofegament que es podria derivar d’un “atragantament”.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat d’immediat el SAMU, el metge i l’infermer del Centre de Salut, així com agents de la Policia Local. Els sanitaris han pogut reanimar a la xiqueta, qui es troba a hores d’ara ingressada en el Hospital General Universitari d’Elda en observació després de la situació que ha patit.