Segons ha pogut saber La Teua Ràdio gràcies a un testimoni dels fets, aquest migdia, sobre les 13.300 hores, s’ha produït un nou cas de violència de gènere en la ciutat de Petrer.

I és que, als voltants del Parc Municipal 9 d’Octubre una parella ha protagonitzat una forta discussió. Just quan arribava una patrulla de la policia local, l’home ha començat a agredir físicament a la dona.

Així, els agents municipals han intentat reduir a l’individu fins que han arribat reforços policials, ja que aquesta persona es trobava molt agressiva.

Finalment, l’home ha segut traslladat a la Comisaria de la Policia Nacional d’Elda i demà passarà a disposició judicial, segons han explicat a aquesta redacció.

La dona, per la seua banda, també ha segut traslladada per tal de fer-li un part de lesions i per interposar una denúncia per violència de gènere. Un policia local també ha sofrit lesions provocades pel detingut en l’esquena, per la qual cosa ha hagut de ser atés per una ambulància i, després, l’han traslladat a l’Hospital General Universitari d’Elda.