La Teua Ràdio ha pogut saber fa uns minuts que un grup d’antigues cases abandonades des de fa molts anys, que presentaven un “notable estat de ruina”, ubicades en la zona de l’Estació del Tren de Monòver han patit un succés.

I és que, segons expliquen testimonis dels fets, “les parets d’aquestes cases s’han enderrocat per complet, deixant part de la carretera plena de deixalles”, les quals obstaculitzen la circulació.

En concret, ha ocorregut en la zona que dóna entrada al “Carriló” i per on passava l’antiga carretera que unia Monòver i Elda. Una zona molt transitada per a aquelles persones que van al Polígon d’Elda i que dóna accés a moltes casetes de camp que hi ha a la zona.

Tot apunta a que les fortes i persistents pluges dels dies passats hagen pogut perjudicar aquesta paret i per això s’haja enderrocat, finalment.

 

 

Fins al lloc dels fets han acudit tant els Bombers com la Policia Local d’Elda i la Policia Local de Monòver, els quals, en no tractar-se d’una situació urgent i ser terme municipal d’Elda, han marxat.

Així mateix, també han acudit empleats d’Iberdrola, per tal de controlar les línies elèctriques.

La Policia Local ha senyalitzat amb cinta la zona afectada per l’enderroc per tal d’evitar accedir a les cases afectades.

Cal destacar que no ha hagut cap dany personal fruït d’aquest succés, “solament danys materials”. Entre les cases afectades es troba l’antiga Escola de l’Estació de Monòver.