La Guàrdia Civil, després de diverses setmanes d’investigació, ha detingut al presumpte autor d’un delicte de robatori que va dur a terme a Monòver en un establiment de 24 hores.

Es tracta d’un home de 34 anys que ja ha ingressat en la presó de manera provisional.

El robatori es va dur endavant el passat 27 de gener, al voltant de les 22h de la nit, quan un home encaputxat i armat amb “un ganivet de grans dimensions” va amenaçar tant a la treballadora de l’establiment com a una clienta que hi havia en eixos moments, tal i com va explicar La Teua Ràdio.

Després de furtat tot allò que havia a la caixa de la botiga, uns 500 euros, i d’amenaçar a la clienta, qui també portava 400 euros en metàl·lic, va fugir del local.

No obstant això, la Guàrdia Civil ha informat que abans d’anar-se’n amb el ganivet va ferir en la mà a la dona, de 73 anys, que va oposar resistència al fet de que li robara la bossa de mà.

 

A partir d’aleshores, els agents de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Novelda, en col·laboració amb la Guàrdia Civil de Monòver, es van fer càrrec de les actuacions i van iniciar una sèrie de pesquises per a esclarir el que havia ocorregut.

Com a conseqüència d’aquesta tasca van averiguar la identitat del presumpte autor del robatori: un veí d’Elda de 34 anys. Tot apunta a que no havia eixit al carrer des del dia del robatori per por a que el descobriren els agents policials.

De fet, els agents van ser precisament els qui van demanar a l’Autoritat Judicial una autorizació per a poder entrar i registrar el domicili del sospitós, al casc urbà d’Elda. Registre que es va dur a terme el passat dimarts, 11 de febrer.

El presumpte autor del robatori amb violència està detingut i ja ha estat posat a disposició del Jutjat d’Instrucció Número 1 de Novelda, què ha decretat el seu ingrés en presó de manera provisional i està a l’espera de judici.

Notícies relacionades: