Fa uns minuts, al voltant de les 8.44h del matí s’ha produït un nou accident de trànsit que ha afectat a diversos vehicles a l’A-31 en direcció a Alacant.

Segons ha pogut ser testimoni La Teua Ràdio, ara per ara la via es troba congestionada amb fortes retencions que afecten des del quilòmetre 218.0 fins al 216.0 aproximadament, en sentit creixent de la quilometració, segons dades de la Direcció General de Trànsit (DGT).

I és que tres turismes han colisionat a l’altura de Montfort del Cid, la qual cosa ha provocat el tancament del carril esquerre de la carretera, on es troben els turismes parats a l’espera de que siguen retirats.

Es desconeixen les causes del sinistre. Malgrat això, segons testimonis dels fets, “tot apunta a que no es tracta d’un accident greu ni amb ferits”.

 

A més a més, també s’ha produït altre accident al voltant de les 8.36h amb diversos vehicles implicats, al voltant del quilòmetre 221.509, a Orito. També en direcció a Alacant i es troben esperant el rescat de les grues, segons asseguren des de la DGT.

Fins al lloc dels fets han acudit agents de la Guàrdia Civil i, en aquests moments, es troben regulant el trànsit.