Aquest matí, concretament al voltant del migdia, s’ha produït un nou intent de robatori al centre de Monòver, segons ha pogut conèixer La Teua Ràdio.

I és que, segons han explicat testimonis dels fets, finalment eren quatre els individus que han accedit a l’interior d’un edifici familiar de diverses plantes al carrer Divina Pastora de Monòver amb la intenció de robar.

 

 

Els lladres han segut sorpresos per una dona que netejava l’immoble en aquells moments i algun membre de la família.

Segons ha pogut saber La Teua Ràdio cada divendres acudeix aquesta dona a netejar la casa i, mentre treballa, deixa les portes i les finestres que donen al carrer obertes.

Sembla que han aprofitat el moment per a colar-se en l’immoble i han anat escales amunt fins al primer pis, el qual han trobat amb la porta. Per contra, en el segon pis la clau estava al pany, per la qual cosa han entrat sense dificultats. Dins aquest domicili es trobaven tres persones.

Els lladres portaven a l’esquena una motxilla, segons han assegurat diversos testimonis. Quan un dels homes que es trobava al domicili s’ha assomat al corredor de sa casa s’ha trobat amb el lladre, el qual ha baixat ràpidament per les escales, perseguit per un dels joves que viu a la casa.

Aquest l’ha perdut de vista però veïns que caminaven pel carrer li han dit qui era la persona que fugia, la qual s’havia assegut a un banc de la Plaça de Donya Carmela. Quan s’ha adonat que el trobava ha escapat però per l’altra cantonada ja anava la Policia Local, els quals han segut avisats per un veí que ha vist als lladres entrar a la casa.

Finalment, sembla que dos dels lladres han estat capturats mentre que els altres “s’han donat a la fuga en un BMW que tenien aparcat en les immediacions de la casa”. Tots estan ja identificats i se sap que són veïns del Pinós.

Finalment, ha quedat en un “hurto” a una vivenda en grau de temptativa, perquè no han arribat a furtar res.