L’Autovia A-31 ha registrat aquest matí tres accidents consecutius entre Novelda i Montfort tots ells.

Degut al alt nombre d’accidents localitzats en un tram d’uns deu quilòmetres i amb diverses persones implicades, han hagut de desplaçar-se fins als llocs dels sinistres diverses ambulàncies, algunes, fins i tot de la localitat de Petrer, com ha pogut saber La Teua Ràdio.

Així, el primer accident s’ha produït al voltant de les 8.45h del matí, en el quilòmetre 216, amb cinc vehicles afectats. Ha estat al terme municipal de Novelda i el CICU ha traslladat fins allà tres unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i quatre ambulàncies de Transport no Assistit (TNA) per tal d’atendre als ferits i traslladar-los fins a l’Hospital d’Elda.

Degut a aquest accident s’ha format una retenció de nivell groc, com ha informat la Direcció General de Trànsit (DGT) entre els quilòmetres 218 i 216 en sentit creixent, en la localitat de Montfort del Cid.

Una de les 13 persones que han hagut de ser ateses a l’hospital ha estat Fernando Portillo, tinent alcalde i edil socialista de l’Ajuntament de Petrer, el qual ja ha segut donat d’alta de l’Hospital General Universitari d’Elda, com han explicat fonts properes a aquesta redacció informativa.

Portillo ha reaccionat en les xarxes socials explicant que “porta molts anys reivindicant les necessàries obres de l’A-31”. Ha explicat que durant els seus anys de regidor ha denunciat el perill que hi ha en el tram des de Villena a Montfort del Cid, i la prova d’això són els múltiples accidents que s’hi registren en aquests quilòmetres.

Hui “m’ha tocat a mi, com moltes altres vegades li ha tocat a altres”,  ha escrit Portillo, el qual ha afirmat que en el seu cas no ha resultat ferit greu i ja es troba en casa.

Una vegada més queda de manifest la perillositat que té aquesta autovia, amb una alta xifra d’accidents en diversos dels seus trams.

Hora i mitja més tard s’ha dut a terme el segon sinistre, sobre les 10.30h del matí de hui. En aquesta ocasió en Montfort del Cid. Diversos cotxes han xocat entre ells, per la qual cosa dues unitats més de SVB han acudit d’immediat al lloc dels fets.

Aquestes sis persones ateses s’han traslladat a l’Hospital General d’Alacant.

Finalment, el darrer accident ha provocat solament danys materials dels vehicles implicats, per la qual cosa no ha afectat massa al trànsit, com han explicat a La Teua Ràdio.

En total, hi ha hagut sis cotxes implicats, els quals han deixat 13 persones, les quals han patit aquest matí, d’alguna manera, els efectes dels accidents que s’han produït en l’A-31.

Foto: Arxiu A-31 per Montfort del Cid.