Durant la matinada passada, de divendres a dissabnte, un cotxe Seat negre ha tingut un accident en la rodona que dóna accés al Polígon Industrial El Pastoret de Monòver.

Segons testimonis dels fets, «al voltant de les 2h de la matinada s’ha sentit un fort impacte que ha fet retronar la casa i hem pogut vore que un cotxe s’havia estabellat contra un poste de la llum a l’entrada de la rodona».

 

Després de l’impacte, «els ocupants, dos homes d’entre 20 i 40 anys, van eixir corrents per tal d’amagar-se de la policia». Segons asseguren els testimonis, «la matrícula del cotxe va caure del fort colp i ells la van agafar abans de fugir».

Els veïns de la zona van telefonar a la Policia Local, els qui van anar a buscar als ocupants del cotxe sinistrat i «els van trobar uns metres més enllà, amagats en un altre camí».

 

Ni el conductor ni el seu acompanyant es va fer cap lesió de consideració. Fruït del colp van saltar els airbags del vehicle.

Una pràctica que s’ha observat darrerament és la de que si els ocupants d’un vehicle tenen un accident i han pres alcohol o altres substàncies, abandonen el vehicle i ixen fugint, esperant que no els trobe la policia immediatament.

Ara per ara està oberta la investigació per tal d’esbrinar les causes de l’accident, el qual va provocar que el poste de la llum es vegera afectat i en una casa dels voltants no tinguera llum fins a les 6 de la matinada, «quan han portat un nou poste des d’Alacant i l’han canviat».