Al voltant de les 13.30h de la vesprada s’ha produït un incendi «accidental» a un bancal privat de la zona de Beties, a Monòver, segons ha pogut saber La Teua Ràdio.

Les flames han sorprés als veïns d’una zona rural de la localitat on hi ha nombroses vivendes on viuen moltes famílies durant tot l’any i, ara a l’estiu, encara més.

Segons apunten testimonis dels fets «el propietari d’aquesta finca s’ha posat a tallar l’herba amb una màquina amb la mala sort de que ha fet una xispa i, com que tot està tant sec, la temperatura i el vent, ha pres foc».

Els veïns de les finques limítrofes «de seguida s’han posat mans en l’obra i han agafat poals i mànigues d’aigua de les seues parcel·les i han començat a refrescar tant la zona afectada per les flames, com les seues pròpies terres, per tal de parar les flames i que no prosperaren», com han informat a LTR.

Fins al lloc de l’incident han arribat «ràpidament la Policia Local i diverses dotacions de Bombers», com han explicat veïns de Beties a La Teua Ràdio, i «a hores d’ara ja es troba controlat i s’han cremat uns 5.000 metres dels 5.700 que té la parcel·la».

Els veïns lamenten que «enguany hi ha moltes mates i entre la calor i l’aire s’ha cremat una zona àmplia, però no ha passat res greu».

Cal destacar que és una zona amb «molts pins i vegetació», per la qual cosa «els veïns ens hem assustat moltíssim».