Ahir de vesprada, es va celebrar a Monòver la processó de la Mare de Déu del Remei.

A l’entrada i a l’eixida de la Verge sempre solen tirar-se 21 salves des de Santa Bàrbara. Uns coets que es llancen des de davant del porxet.

Doncs bé, una de les Salves de l’eixida de la Mare de Déu de l’Església, va fer una xispa que va ocasionar un xicotet incendi en la part de darrere de l’Ermita, baix el mur.

Fins allà, alguns veïns van intentar sufocar les flames amb poals d’aigua, segons ha pogut saber La Teua Ràdio. Malgrat això, fins a la zona van muntar de seguida tant la Policia Local com els Bombers, els quals van apagar ràpidament el petit conat.

Les xispes que deixen els coets porten papers encesos i, ahir, una d’aquestes xispes va volar encesa i va provocar aquest incident que no va tenir ni danys materials ni personals.

Per això, quan es llença qualsevol tipus de coet han d’estar presents els Bombers, per si cal apagar alguna xispa encesa que puga provocar un incendi.

A l’entrada de la Mare de Déu van tornar a llençar les 21 Salves i ja no havia cap tipus d’incendi ni es va repetir cap incident.