Aquesta passada nit, al voltant de les 23.45h, segons ha pogut saber La Teua Ràdio, un vehicle que circulava pel carrer Alacant de Petrer, ha patit un accident.

I és que el turisme quan ha girat cap al carrer Biscaia “li ha pegat un colp a dos vehicles més que estaven ben aparcats a la cantonada”, tal i com han explicat a aquesta redacció informativa.

Un poc més endavant, “també ha colpetjat a altre vehicle que també es trobava aparcat al carrer”.

El primer vehicle ha patit un colp al retrovisor i lateral per la part davantera, mentre que el segon el colp l’ha patit per darrere, al paraxocs, trencant-lo i afectant a algun dels focus.

Pel que fa al vehicle que estava més endavant, cal destacar que “el colp l’ha tingut a la part davantera”.

Els veïns de seguida “han recriminat l’acció amb crits i han telefonat a les autoritats, les quans han arribat ràpidament”, com expliquen els testimonis dels fets a La Teua Ràdio.

Aleshores, l’home “ha aparcat el vehicle a la cantonada del carrer Biscaia amb l’Avinguda de Madrid, després de sentir els crits dels veïns”.

El vehicle responsable de l’accident també “té danys a la seua porta lateral davantera i al paraxocs de davant, així com a un focus”.

Cal destacar que no hi ha cap ferit i que la Policia Local de Petrer ha fet les pertinents gestions.

Segons els testimonis, “es podria deure a un excés de velocitat”. No obstant això, les autoriats han de traure les conclusions finals.

Fins al lloc dels fets han acudit dues patrulles de la Policia Local de Petrer.