Aquest matí un veí de Godella, a València, ha donat la veu d’alarma quan ha vist a un home sense roba i amb sang eixir d’una casa abandonada on vivia amb la seua família.

Aquest testimoni ha telefonat d’immediat a l’112 i, a hores d’ara, està en marxa un ampli operatiu de recerca en Godella i altres municipis de la comarca de dos xiquets menuts, un de tres anys i el seu germà de quatre mesos, els quals han desaparegut en estranyes circumstàncies.

Un gran número de patrulles de la Guàrdia Civil busquen insistentment amb el suport de policies i bombers per tal de trobar els xiquets el més prompte possible.

També hi participen membres de protecció civil, guies canins amb gossos adiestrats i un helicòpter de l’institut armat.

Tot ha començat a les huit del matí quan el pare dels xiquets, nu i ensanguinat, ha eixit de la casa corrents darrere de la dona.

En aquesta casa en runes viu un matrimoni amb problemes mentals amb els seus fills menuts.

El pare ha explicat als agents que els fills estaven morts i la dona s’havia llençat a una piscina per tal de “reencarnar-se amb els seus fills”.

Dins de la casa també van vore una pintada que va preocupar als agents: “Vais a morir todos”.

Després de posar en marxa el desplegament de recerca, a causa del perill que semblava que estaven corrent la dona i els fills, i rastres de sang, un gos ha trobat, a les 11h, a la dona amb vida amagada a dins d’un bidó.

Els fills encara no han aparegut. La dona tampoc ha donat cap pista d’on podrien estar els xiquets.

Tot apunta a que els xiquets no estaran molt lluny,  ja que la parella no disposa de cotxe i els xiquets no estarien molt lluny.

Els pares es troben en el quartel de la Guàrdia Civil i han segut interrogats per separat. Però, segons els investigadors, “han donat explicacions absurdes sobre la desaparició dels seus fills”.