El cantant i compositor monover Juan Albert, que ha col·laborat en vàries ocasions amb La Teua Ràdio, estrenarà hui nou single a la Plataforma Spotify.

Publicitat.

Segons ha explicat ell mateix a aquesta redacció, ell composa i produeix les seus pròpies cançons, «d’estil natural del rock però amb molta personalitat».

A La Teua Ràdio li hem seguit la trajectòria i, després de pertànyer a grups monovers com ara Ozono, Doomsday Vault i diverses formacions més, ara «aposte per un projecte personal on puc expressar-me lliurement».

Com ha indicat «fruït d’aquesta quarentena han tornat al meu cap idees que estaven adormides i he decidit crear xarxes socials per al projecte». Qualsevol que estiga interessat en seguir-lo podrà buscar-lo a Instagram com @naujuanalbert.

Ara és el moment de donar a conèixer una cançò que «porta dos anys gravada i que ara vull publicar com a inici d’un projecte musical personal i amb més material creat durant els mesos de quarentena, que eixirà a la llum ben prompte», ha destacat Albert.

Es tracta d’una cançò, titulada Kickin my Soul, «que parla del sentiment, de la dificultat de deixar les diferències d’una banda i reconciliar-nos amb allò que ens fa més grans i més forts per tal d’abandonar la soledat i l’aïllament». Un vals delicat que «eclosiona en un esgarrifós mur de so rock». El single parla de l’amor, «o més bé de l’absència de l’amor. I, tal vegada, d’una generació internauta que des del portàtil de la seua habitació pot produir i compartir temes com aquest», destaca Juan Albert.

Un tema destinat a un «públic internacional, ja que les lletres són majoritàriament en anglès, encara que sempre és un plaer compartir-ho amb la gent del poble i de la comarca», assegura el compositor monover.

  • Ací es pot escoltar el single: Kickin my Soul.