La Banda Escola, com és habitual, ha començat el curs acadèmic visitant als xiquets i xiquetes dels col·legis monovers.

Així, durant el matí de hui i el de demà, diversos músics de la Banda Escola han tocat melodies reconegudes per a tots els xiquets i xiquetes.

Es tracta d’unes visites sorprenents per a molts, ja que és una de les poques ocasions en què poden vore una Banda tan a prop i conèixer tranquil·lament i amb deteniment cada instrument.

Hui, dijous, han visitat els col·legis Azorín i Ricardo Leal, mentre que demà tenen previst visitar Cervantes, Divina Pastora i Escriptor Canyís.

A més a més, fruït d’aquest coneixement dels instruments i de vore a xiquets i xiquetes de la mateixa edat tocant instruments, molts d’ells es motiven i s’interessen per la música i pot fer que vulguen formar part d’aquesta Agrupació Musical Monovera.

De fet, des de la Banda Escola informen a La Teua Ràdio de que ja estan en marxa les matriculacions per al nou curs musical.

Així, els interessats poden anar a informar-se o a formalitzar les matrícules durant aquesta setmana i la pròxima, de dilluns a divendres des de les 19 fins a les 20.30h de la vesprada.