Des de la Confraria del Santíssim Crist Crucifixat i María Santíssima de l’Esperança volen recordar als ciutadans monovers que demà diumenge, 21 d’octubre, es durà a terme el Solemne Rosari de l’Aurora a les 7.45h del matí.

Estarà presidit per la imatge de l’Esperança, que eixirà des de la Parròquia de Sant Joan Baptista, i serà portada per les seues costaleres i per totes aquelles persones que així ho desitgen, encara que no siguen membres de la Germandat, com han destacat.

S’iniciarà en la Parròquia Arciprestal de Sant Joan Baptista i trascorrerà pels Carrers Major, Plaça del Santíssim Crist Crucifixat i des d’allà pel carrer Sant Joan fins a tornar a la Parròquia, on, a continuació es celebrarà l’Eucaristia.

Des de la Confraria monovera volen fer partícips d’aquest acte a tota la ciutadania en general, particularment a tota la comunitat confrare i especialment als germans del Santíssim Crist Crucifixat i Maria Santíssima de l’Esperança, per a que un any més els acompanyen en aquest solemne rosari.