El pròxim dilluns, 16 de desembre, començarà la Setmana de la música amb les audicions d’alumnes de l’Escola de Música de Monòver a la Casa de Cultura.

Una setmana en la qual els alumnes de l’Escola de Música seran els protagonistes demostrant la seua destressa tocant els diversos instruments que han estat aprenent durant tot l’any.

Publicitat.

 

Així, des del dilluns fins al divendres, 20 de desembre, faran audicions davant el públic assistent. Els primers quatre dies es duran a terme les audicions a l’auditori Antonio J. Ballester de la Casa de Cultura de Monòver.

El dilluns, 16 de desembre, a les 19.30h de la vesprada començarà les audicions l’alumnat d’iniciació a la música, de violí, solfeig iniciació, fagot i clarinets d’Antonio Lajara.

Dimarts, a les 20h de la vesprada, serà el torn dels saxosfons i els instruments de metall.

 

Per la seua banda, dimecres, 18 de desembre, està previst començar les audicions a les 19h de la vesprada i actuaran les trompetes, flautes i guitarres.

Dijous, 19 de desembre, a les 20h, tocaran els alumnes de piano, clarinets d’Alexis Gonsalves i oboes.

Finalment, divendres, 20 de desembre, les audicions es traslladaran d’ubicació, ja que es duran a terme al Teatre Principal de Monòver. Així, a les 20h de la vesprada, els assistents podran escoltar a l’alumnat de percussió així com a la Banda Escola, què oferirà un concert de cloenda amb el Cor de l’Agrupació Musical La Artística de Monòver.

No obstant això, la música de l’Artística continuarà sent protagonista, ja que dissabte, 21 de desembre, a les 20.30h oferiran el seu tradicional Concert de Nadal.

Serà al Teatre Principal de Monòver i les entrades, que ja estan a la venda, tindran un preu de 5 euros per persona.