Hui, divendres, 25 de setembre, Monòver comptabilitza nous casos positius en els darrers dies.

Així, segons la darrera actualització de 24 de setembre, la Conselleria de Sanitat informa que hi ha 5 casos més en relació a fa quatre dies i la xifra total de casos actius s’eleva fins als 10 positius a hores d’ara, registrats durant els últims 14 dies.

Des de l’inici de la pandèmia a Monòver ha hagut 37 contagis en total i dues persones han perdut la vida com a conseqüència d’aquesta malaltia.
Per la seua banda, el Departament de Salut d’Elda compta amb 313 casos actius en aquests moments, registrats en les últimes dues setmanes. Des de la darrera actualització la xifra ha muntat en 111 nous positius. A més a més ha perdut la vida una persona.

Des de l’inici de la pandèmia la xifra total ascendeix fins a 1.114 persones, les quals han passat el coronavirus a les ciutats que pertanyen al Departament, amb una població de més de 189.000 habitants. Per la seua banda, han faltat 59 persones.

 

Pel que fa a les localitats del Vinalopó MitjàElda ha registrat 372 casos de coronavirus, 74 en els darrers 14 dies, mentre que Petrer suma 168 en total, 35 els darrers dies.  El Pinós suma 49 positius en les darreres dues setmanes, mentre que la xifra total arriba fins als 100 afectats per COVID-19.

Pel que fa a Novelda, la xifra arriba fins a les 120 persones, es sumen 9 en les dues setmanes anteriors, mentre que Montfort del Cid acumula 47 positius des de l’inici i suma 22 en els darrers 14 dies. Cal recordar que fa uns dies es va informar d’un important brot al municipi d’origen social, ja que es van contagiar a la celebració d’una boda.

Dins el Departament d’Elda, Villena també es troba ara per ara amb una xifra de positius actius elevada, com són els 125 casos, i la xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 245. Sax, per la seua banda, suma 30 casos en total i ara per ara en té 3 actius.