El pròxim diumenge 20 de desembre el Puntjove Monòver ha organitzat una «activitat nadalenca i familiar a les instal·lacions del Puntjove, anomenat «visita al taller de Claus»».

Publicitat.

Aquesta activitat es durà a terme des de les 10h a 14h i de 17h a 21h amb diferents torns de participació.El grups podran entrar en torns de cada 20 minuts aproximadament i la duració de l’activitat per grup es d’una mitjana de 35-40 minuts.

Per a participar serà necessari formalitzar una preinscripció, a partir de l’1 de desembre. Per a més informació podeu trucar al 96 547 32 31 o vindre a la nostra seu al carrer Jose Alfonso, 5.

L’activitat consistirà en una gimcana familiar amb diferents proves que els participants hauran d’anar superant. I és que, «els visitants a la Fàbrica del Nadal seran de gran ajuda enguany. S’han perdut els plànols amb la ruta per al trineu dels regals, i sense aquesta guia, és impossible repartir tots els paquets en una sola nit. Els jugadors hauran de resoldre totes les endevinalles i trencaclosques que se’ls presenten perquè Santa Claus puga fer el seu viatge sense problemes. Tots volem que ens arribe algun regal!», com expliquen des del Puntjove Monòver.

Els grups hauran d’estar formats entre 4-6 persones màxim, i es respectaran totes les mesures de prevenció de la COVID-19 (presa de temperatura, ventilació dels espais, gel hidroalcohòlic, desinfecció de sales i objectes…).